Yrityksille

Kaikki yritykset ovat tervetulleita luomuviinit.fi-asiakkaiksi. Nettikaupasta voi kätevästi tilata laadukkaita viinejä yrityksen eri tarpeisiin toimistolle kuljetettuna ALV 0%.

 

Ilahduta työtekijöitä tai asiakkaita juhlissa ja muissa tilaisuuksissa tarjoamalla persoonallisia luomuviinejä pieniltä eurooppalaisilta tuottajilta.

Viiniä juhlissa

 

Kiitä henkilökuntaa tai asiakkaita antamalla lahjaksi laadukas, sertifioitu luomuviini jota ei alkosta saa.

San polino lahja

 

Tarjoa henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneille ainutlaatuinen luomuviinien mais- teluilta jossa maistellaan omaperäisia ja laadukkaita luomuviinejä.

Maisteu yrityksen tiloissa

Miten tilaus tehdään?

Tilauksen voi tehdä ihan normaalisti suoraan verkkokaupassa. Ostoskorissa valitaan "yritysasiakas" jolloin pääset syöttämään yrityksen tiedot, ja ohjelma laskee automaattisesti pois ALV:t hinnoista. Jos haluat, voit myös rekisteröidä yrityksesi verkkokaupan käyttäjäksi jolloin näet tuotteiden hinnat aina ilman arvonlisäveroa kun olet kirjautunut sisään.

Halutessasi voit myös tai pyytää tarjouksen meiltä (info@luomuviinit.fi) niin valitsemme teille tilaisuuten sopivat viinit ja määrät.

Maksu

Tilaukset voi maksaa joko nettitilauksen yhteydessä verkkopankissa tai laskulla.

Laskun ALV = 0%, koska kyseessä on yhteisöhankinta.

Valmisteverot

Valmisteverojen tilitys Suomen Tullille on aina yritysostajan vastulla, mutta ostaja voi valtuuttaa The Green Hatch Oü:n hoitamaan kaikki valmisteverovelvoitteet sen puolesta. Valtuutuksen voi tehdä tilauksen yhteydessä.

Nettikaupassa tuotteiden hinnat sisältävät oletuksena Suomen valmisteverot. Jos yritys haluaa itse hoitaa valmisteverojen tilityksen, voi laskusta poistaa tuotteiden valmisteverot. Huomioi kuitenkin, että valmisteverot pitää olla maksettu ennen kuin paketin voi lähettää.

Jos toimitustavaksi on valittu Oma kuljetus, on valmisteverojen tilittäminen aina ostajan vastuulla. Tässä tapauksessa tuotteiden hinnat eivät sisällä Suomen valmisteveroja, eikä ostaja voi valtuuttaa The Green Hatch Oü:tä hoitamaan niiden tilitystä.

Verotuspäätös

Maksetuista valmisteveroista tulee ostajalle postissa verotuspäätös Tullilta jonkun aikaa sen jälkeen kun tuotteet on vastaanotettu. Näin ostaja myös saa varmistuksen siitä, että verot on maksettu.

 

Katso lisää tietoja Tullin sivuilta, esimerkiksi ohjeista Valmisteveronalaisten tuotteiden satunnainen maahantuonti ja Tavaran tilaaminen ulkomailta.

 

Lisätietoa yhteisöhankinnasta löytyy verohallinnon sivulta.

 

Luomuviinejä juhlissa

LUOMUVIINIT.fi keskittyy yksinomaan laadukkaisiin ja sertifioituihin luomu- ja biodynaamisiin viineihin Euroopasta. Arvostamme viinejä jotka ovat omaperäisiä, aitoja, puhtaita ja luonnollisia ilman turhia lisäaineita.

break

Yrityksen tiedot

The Green Hatch Oü
Narva mnt.1
Tallinn 10502
NK.nr 109
Eesti

www.theGreenHatch.com

ViiniHullu