Beställningen

Minsta beställningen man kan göra är 6 vinflaskor, men de kan alla vara olika.

Produkternas priser

Priserna inkluderar alltid moms (om inte ett företag är inloggad). Beroende på vilken leverans är vald är antingen finska eller estniska skatter inkluderade i priset.

Leveransen ingår inte i produktpriset.

Estlands flaggan: Om du ordnar leveransen själv eller hämtar produkterna själv från lagret (15 min från Tallinn) ingår endast estniska skatter i priset = förmånligare alternativ.

Finlands flagga: Om du väljer hemleverans eller hämtning från närmaste posten, ingår endast finska skatter i produktpriset.

På produktsidorna ser man flaggorna som berättar vilket lands priser är aktiva i butiken för tillfället:

Price flags

När du klickar på en flagga så visas produkternas priser i hela butiken enligt det valda landet. Om Finlands flagga är vald, visas produktpriserna till Finland (hemleverans eller leverans till närmaste posten). Om den estniska flaggan är aktiv så visas de estniska priserna i hela butiken (hämtning från lagret eller ordnar leveransen själv).

Mera information om leveransalternativen hittar du här.

Hur man shoppar i butiken

När du hittar en produkt som du vill köpa lägger du den i kundvagnen genom att välja antalet flaskor från rullgardinsmenyn bredvid produkten:

Cart image empty

Man kommer till kundvagnen och till skickandet av beställningen genom att antingen klicka på kundvagnen längst uppe på sidan:

cart

eller genom att klicka på kundvagnen till höger av sidan:

Sticky cart

 

Kundvagnen och beställningen

I kundvagnen kan du ännu ändra på din beställning.

I kundvagnen kan du också välja på vilket sätt du vill sköta leveransen. När du ändrar på leveranssättet så ändras priserna i varukorgen enligt det valda leveranssättet.

På nästa sida fyller du i leveransinformationen och that's it! Du klickar på ”Skicka” och beställningen är gjord.

 

Betalningen

Man kan betala antingen genom e-betalning via din Internetbank eller med faktura.

E-betalning

För tillfället är e-betalning möjligt med följande banker: OP-Pohjola, Danske Bank, Aktia / Sparbanken, Nordea och Handelsbanken. Följ instruktionerna som banken ger och när du har betalat förs du tillbaka till vår butik och får en bekräftelse på beställningen. All kommunikation med banken är säkrad med SSL (Secure Sockets Layer).

Bankpayment _logos

 

luomuviinit.fi använder den säkra PayEx portalen för e-betalningar. PayEx har behandlat finansiella transaktioner ända sedan 1972 och tar för tillfället hand om över 8000 kunders transaktioner i de nordiska länderna.

Observera att mottagaren för betalningen är PayEx Oy.

Payex

Faktura

Om du väljer att betala med faktura skickas den till din e-post när du har gjort beställningen. När fakturan är betalad och summan syns på vårt konto behandlar vi beställningen och skickar den iväg. Fakturan kan gärna alltså betalas före förfallodagen. Observera att det kan ta upp till 3 dagar innan betalningen syns på vårt konto.

LUOMUVIINIT.fi fokuserar enbart på ekologiskt och biodynamiskt certifierade kvalitetsviner med personlighet vilkas tillverkning är så naturlig och ren som möjligt.

break

Företagets info

The Green Hatch Oü
Narva mnt.1
Tallinn 10502
NK.nr 109
Eesti

www.theGreenHatch.com

ViiniHullu