Bauer-Pöltl Weinhof
Daniel ja Kathi valmistavat luomuviinejä vapaasti muodista riippumatta. He ovat ajan myötä todenneet, että heille on tärkeämpää, että viineistä tulee hyvälaatuisia. Heidän viineissä ei käytetä mitään teollisia hiivoja, entsyymejä, tanniineja, arabikumia tai muita lisäaineita (paitsi sulfiitteja). Viinikellarissa ei myöskään tehdä mitään luonnottomia toimenpiteitä kuten esimerkiksi käänteisosmoosia. Ei, heidän viinikellarinsa on pääasiassa olemassa viinin kypsymistä varten. Ainoastaan sadonkorjuun aikana siellä on vilinää ja vilskettä. Kaikki Bauer-Plötlin punaviinit kypsyvät tammessa. He käyttävät sekä suuria että pieniä tynnyreitä kuten myös erittän vanhoja ja uusia tynnyreitä. Puulla on keskeinen mutta ei dominoiva rooli heidän viineissään.
Bauer-Plötlin viinitarhojen sijainti on heidän mielestään kuin suuri lahja heille. Niiden itäpuolelle levittäytyy Unkarin tasanko, joka toimittaa tarhoihin lämpimää ilmaa keväästä syksyyn. Alueella oli myös aikoinaan järvi, josta nykyinen maaperä muodostui miljonnien vuosien aikana. Erityisesti mainittavaa on maaperän savisuus, mikä johtaa erittäin persoonallisiin viineihin. Toinen tärkeä maaperän piirre on siihen varastoitu rauta, joka tekee punaviineistä hyvin pitkäikäisiä.