Cellers de Can Suriol del Castell

casa

Cellers de Can Suriol on perheyritys, joka tuottaa laadukkaita Cavoja ja viinejä, jotka ovat tehty parhaiden luonnonmukaisen viininvalmistuksen perinteiden mukaan. Heidän aidot ja alkuperäiset viinit tehdään ainoastaan heidän omien viinitarhojensa rypäleistä, käsitellään heidän omassa kellarissaan ja pullotetaan heidän omalla tilallaan. He käyttävät samoja menetelmiä kuin heidän esi-isänsä käyttivät parantaakseen maaperän laatua ja viiniä. Vain luonnonmukaisia lannoitteita, jotka ovat peräisin viinin ja sherryn tuotannosta, käytetään.

Can Suriol del Castell de Grabuac sijaitsee Font-Rubí:ssa, keskellä Alt Penedès:iä. On kaksi seikkaa jotka vaikuttavat erityisen paljon tilan viininviljelyyn: kahden joen, Foix:en ja Anoia:n, vesialtaat jotka sijaitsevat viinitilan lähellä, sekä kipsin esiintyminen viereisessä kylässä. Nämä antavat ainutlaatuiset ominaisuudet maaperälle.

Tractor in the vinyard

Viinitarhat on jaettu viiteentoista tonttiin jotka kaltevat eteläänpäin linnasta (310m) aina pieneen puroon saakka nimeltään Llitrà (240m). Köynnökset saavat rinteessä erinomaisen paljon auringonpaistetta sekä energistä "liikuntaa" merituulelta, joka myös poistaa kasteen joka aamu. Kirkkaina päivinä linnasta näkee merelle saakka.

Koko viinintuotannossa ei käytetä mitään muita aineita kuin ainoastaan erittäin pieniä määriä sulfiitteja. Mitään kemiallisia tuotteita tai hiivoja ei lisätä viiniin ja se suodatetaan ainoastaan kerran selluloosalla pullotuksen yhteydessä. Tuotteen puhtaus on yksi tuottajan täkeimmistä asioista.

In the cellar

Viinikellari on varustettu uusimmalla tekniikalla, joka samalla kunnioittaa perinteisiä tuotantomenetelmiä. Kaikki mitä he tekevät on suunniteltu niin, että pystytään valmistamaan mahdollisimman laadukkaita luomuviinejä ja samalla hyödyntämään kaikkia maaperän mahdollisuuksia.

The Suriol family

Can Suriolin tilalla käytetään uusiutuvia energiavaroja ja he noudattavat tietoisesti joka päivä kestävää maataloutta. Näin ollen he kierrättävät materiaaleja kuten pahvi, lasi ja vesi. He ovat myös rakentaneet kahden yksikön kattaman vedenkäsittelyjärjestelmän, joka kattaa viininvalmistamon sekä viinitarhojen tarpeet, eli säiliöiden pesun ja viiniköynnöksien kastelun.

Kesällä 2011 he rakensivat uuden vierailijakeskuksen johon käytettiin ekologista puutavaraa Suomesta.

Tutustu Can Suriolin biodynaamisiin viineihin tässä:

Cava Suriol Brut Reserva 2016

Cava Suriol Brut Reserva 2016

Cellers de Can Suriol del Castell

Penedès, Espanja

D.O.Cava

Macabeu 40%, Xarel·lo 30%, Parellada 30%

Kuohuviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen Vähäsulfiittinen

15,70 €(Sis. ALV 24%)

Tätä Reserva Cavaa on kypsytetty yli 15 kuukautta sakan kanssa. Se on täydellinen kumppanisi kaikenlaiseen juhlintaan. Monivivahteisessa viinissä on runsaasti kypsää valkoista hedelmää sekä ripaus paahtoleipää. Maku on intensiivinen ja mielenkiintoinen, eikä sen juomista halua millään lopettaa.

Suositellaan erityisesti skoolaukseen, mutta on myös erittäin hyvä kevyiden aterioiden kumppani.

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 12%

: 35 mg/l

: 5,2 g/l

: 8,4 g/l

Cava Suriol Brut Nature Reserva 2016

Cava Suriol Brut Nature Reserva 2016

Cellers de Can Suriol del Castell

Penedès, Espanja

D.O. Cava

Macabeu 40%, Xarel·lo 30%, Parellada 30%

Kuohuviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen Vähäsulfiittinen

15,70 €(Sis. ALV 24%)

Tämä Cava on Brut Nature, mikä tarkoittaa, ettei siihen ole lisätty lainkaan sokeria. Erittäin luonnollista kuplivaa siis!

Cava on täydellinen kaikenlaisiin ruokailutilanteisiin, mutta on erityisen suositeltava kevyiden aterioiden yhteydessä, juhliin ja maljan kohotuksiin.

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 12%

: 30 mg/l

: 5,8 g/l

: 0,1 g/l

Cava Rosat Suriol Brut Nature 2017

Cava Rosat Suriol Brut Nature 2017

Cellers de Can Suriol del Castell

Penedès, Espanja

D.O. Cava

Garnatxa 50%, Monastrell 50%

Kuohuviini Sopii vegaaneille Sertifioitu biodynaaminen Vähäsulfiittinen

15,70 €(Sis. ALV 24%)

Usko tai älä, loistava Rosé-Cava! Se on valmistettu Monastrellin ja Garnachan sekoituksesta. Siinä on erittäin houkutteleva väri ja hyvin hienostunut hedelmäinen bouquet, joten se soveltuu erinomaisesti aperitiiviksi. Maljankohotuksiin niin ikään täydellinen valinta.

Sopii myös hyvin kalan, paellan ja pastan kanssa.

Lue lisää viinistä ja sen tuottajasta.

: 0,750l

: 11,7%

: 29 mg/l

: 5,8 g/l

: 0,1 g/l